Ministerul de Externe confirma decesul unui ostatic cu dubla cetatenie, israeliana si romana, in Fasia Gaza

news

Hamas, revenire, Gaza, razboi

In continuarea precizarilor transmise de catre Ministerul Afacerilor Externe in contextul situatiei de securitate din Statul Israel si Fasia Gaza, precizam ca autoritatile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana, ostatic in Fasia Gaza, transmite un comunicat din partea MAE.

„In continuarea precizarilor transmise de catre Ministerul Afacerilor Externe in contextul situatiei de securitate din Statul Israel si Fasia Gaza, precizam ca autoritatile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana, ostatic in Fasia Gaza.

Ministerul afacerilor externe transmite condoleante familiei indoliate.

In prezent, trei persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana, se mai afla ostatice in Fasia Gaza, context in care Ministerul Afacerilor Externe reitereaza necesitatea eliberarii tuturor ostaticilor din Fasia Gaza”, se afirma in comunicat.

Reamintim ca duminica, 26 noiembrie 2023, alte doua persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana, cu domiciliul in Statul Israel, au fost eliberate de teroristii Hamas. In prezent, trei persoane cu dubla cetatenie, israeliana si romana, se mai afla ostatice in Fasia Gaza, context in care Ministerul Afacerilor Externe reitereaza necesitatea eliberarii tuturor ostaticilor din Fasia Gaza.

Ambasada Romaniei la Tel Aviv mentine contactul cu autoritatile israeliene, a incheiat sursa citata.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: