Ministerul de Interne va sabota referendumul anticoruptie al lui Iohannis? Ministrul Carmen Dan (PSD): „Referendumul nu este o prioritate pentru guvern”

politica

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, considera ca referendumul anticoruptie, propus de presedintele Klaus Iohannis, nu este o prioritate.

Potrivit ministrului Afacerilor Interne, Daniela Carmen Dan, referendumul pe tema gratierii, propus de presedintele Klaus Iohannis, nu reprezinta o prioritate. „Referendumul din 2012 a costat foarte mult. Din punctul meu de vedere sunt alte prioritati. Este o analiza care trebuie sa o faca mai multi factori si avem in momentul acesta, zic eu, prioritate sa aplicam masurile pe care noi ni le-am asumat prin programul de guvernare. Este o situatie care trebuie analizata”, a spus Carmen Daniela Dan, ministru de Interne, prezenta la Alexandria, la ceremonialul dedicat aniversarii Micii Uniri.

Responsabil de oraganizarea referendumului este Ministerul de Interne.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca va declansa procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire legile amnistiei si gratierii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: