Ministerul Sanatatii desfiinteaza dezinformarile lui Vasile Dincu: „Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului Sanatatii”

politica

Ministerul Sanatatii anunta ca Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Dragnea si Dancila, nu face parte din cabinetul ministrului si nu lucreaza in echipa de comunicare sau in vreun alt departament din minister. O informatie in acest sens a fost lansata, duminica, de Vasile Dincu.

„Urmare a informatiilor false aparute in mass-media, precizam ca, doamna Anca Alexandrescu nu face parte din cabinetul ministrului Sanatatii, nu lucreaza in echipa de comunicare sau in vreun alt departament/ cabinet demnitar din cadrul Ministerului Sanatatii”, a anuntat, luni dupa-amiaza, Ministerul Sanatatii.

Vasile Dincu, care are un razboi cu Ana Alexandrescu pe fondul tensiunilor dintre taberele din PSD, a sustinut ca „vaduva neagra” este consiliera a ministrului Victor Costache.

„Era sa uit de martisorul pentru Vaduva Neagra, piarista mea recenta. E un martisor de gand, evident. Ancuta, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grija ca DNA a luat in vizor Ministerul Sanatatii, unde stim ca esti consiliera, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Stim ca inainte erai consiliera cu achizitii a doamnei Pintea si a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decat virusul despre care vorbeai in atacurile asupra mea, sper ca stai bine cu imunitatea. Ai grija de tine!”, a scris Vasile Dincu pe blogul sau.

Mai mult despre: ,

Comentarii: