Ministresa pitipoanca, indignata de mesajul „Mu#e PSD”: „Suntem intr-un an al Centenarului”

politica

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, nu a dorit sa comenteze situatia masinii cu numere anti-PSD, dar a precizat ca este un subiect urat si ca nu e normal ca o mama “sa vada pe strada obscenitati in anul centenar”.

“Permiteti-mi sa zic ca nu prea pot sa am o parere cu referire la acest subiect. Este un subiect mult prea urat si spun acest lucru indiferent din ce partid as face parte sau ce culoare politica as avea. Nu cred ca este normal ca o mama sa se plimbe pe strada si sa vada astfel de obsecenitati, astazi, in 2018, intr-un an al centenarului”, a declarat Ioana Bran.

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a prezentat miercuri, intr-o conferinta de presa, bilantul institutiei pe care o conduce dupa sase luni de la preluarea mandatului.

Brigada Rutiera a Capitalei a retinut, luni, numerele de inmatriculare cu mesaj anti-PSD, dupa ce au oprit in trafic autoturismul inmatriculat in Suedia. De asemenea, a fost retinut pemisul de conducere al soferului, acesta declarand ca a inmatriculat masina in luna aprilie si ca se afla in concediu in Romania, fiind in drum spre litoral.

Politia Rutiera a deschis dosar penal in acest caz si sustine ca masina cu numarul de inmatriculare ”M..EPSD” nu are drept de circulatie in Romania, invocand o informare transmisa de Biroul Interpol Stockholm, in timp ce Ambasada Suediei la Bucuresti preciza ca autoturismul are drept de circulatie in Uniunea Europeana, dar ca posesorul trebuie sa detina documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate si oficiale.

Soferul masinii, Razvan Stefanescu, a anuntat, marti, la iesirea din sediul Politiei Rutiere ca va depune plangere penala pentru ca nu a fost lasat sa-si duca copilul intr-un loc sigur, acesta insotindu-l cateva ore la sediul Politiei Rutiere. Razvan Stefanescu a mai spus ca nu a primit explicatii plauzibile pentru retinerea permisului.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: