Ministrii intra in panica: „Protestele sunt organizate de PNL. Vor sa scoata PSD-ul in afara legii”

news

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, ii acuza pe liberali ca se afla in spatele protestelor prin care se solicita demisia lui Victor Ponta. El sustine ca PNL urmareste ca scoata PSD in afara legii.

„Liberalii au incropit rapid, vineri seara, un miting pentru a cere demisia premierului si anunta unul nou pentru ziua de duminica. De fapt sub aceasta masca a protestului aparent legitim, liberalii ascund un lucru grav, acela ca tinta este Justitia.

In viziunea lor, sub presiunea strazii, Parlamentul, presedintele si toate institutiile de forta ar trebui sa dea satisfactie protestatarilor si eventual sa scoata in afara legii intreg PSD-ul.

Opozitia joaca o carte periculoasa, probabil ultima, probabil cu riscul de a fi impotriva intereselor Justitiei pe care afirma cu nonsalanta ca o apara. Justitia, domnilor, nu s-a pronuntat, iata un motiv in plus pentru ca Victor Ponta sa ramana premier”, sustine Liviu Pop intr-un comunicat de presa.

Vineri, la chemarea „Uniti Salvam”, in Piata Victoriei a avut loc un miting in care s-a cerut demisia lui Victor Ponta din functia de premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: