Ministrii lui Ponta pun tunurile pe Iohannis: „Asupra presedintelui planeaza o SUSPICIUNE”

news

La scurt timp dupa ce Iohannis a criticat activitatea Guvernului, PSD si ministrii au inceput sa il atace dur. Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu (PLR), a declarat, vineri, la Suceava, ca asupra presedintelui Romaniei Klaus Iohannis „planeaza o suspiciune” ca nu ar fi de partea romanilor pentru ca nu a fost de acord cu Codul Silvic votat de Parlament si a cerut reexaminarea legii.

Gavrilescu a spus, intr-o conferinta de presa, ca a observat in ultima vreme ca Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a inceput sa deranjeze, transmite corespondentul Mediafax.

„Am devenit o tinta pentru ca am inceput sa ne facem treaba”, a spus ministrul.

Gavrilescu a aratat ca se confrunta cu atacuri inclusiv de la parlamentarii care sunt impotriva Codului Silvic ce va intra saptamana viitoare la vot in Camera Deputatilor, de la anumite persoane care doresc sa fie o alta parte a baricadelor, si nu de partea romanilor.

„Anunt pe toata lumea ca reprezentantii Ministerului Mediului isi indeplinesc fisa postului si vor lua toate masurile ca siguranta cetateanului si interesul national sa fie aparate. Nu stiu ce interese apara altii. Eu va spun ce interese aparam noi”, a spus Gavrilescu, adaugand ca o avutie a tarii care este padurea e o problema de siguranta nationala.

Intrebata daca printre persoanele care nu sunt de partea romanilor considera ca este si presedintele Klaus Iohannis, care a cerut reexaminarea Codului Silvic, Gavrilescu a spus ca ea considera ca presedintele Romaniei s-a situat pe aceeasi baricada cu Holzindustrie Schwighofer si poate spune ca asupra acestuia „planeaza o suspiciune”.

„Consider ca atata timp cat exista pe aceeasi linie parlamentari ai opozitiei care sustin aceleasi elemente pe care le-a sustinut presedintele sunt si anumite persoane fizice sau poate si ONG care sunt tot langa presedinte si langa parlamentari ai opozitiei si nu in ultimul rand si firma Holzindustrie sustine tot aceleasi elemente, totusi ne gandim de ce ceilalti, care suntem de partea cealalta a baricadei si care suntem mai numerosi, avem o alta gandire si de ce timp de doi ani si jumatate cat s-a dezbatut si s-a creat Codul Silvic introdus la vot in Camera Deputatilor si Senat a avut o alta forma. Atunci pot sa spun ca planeaza o suspiciune”, a spus Gavrilescu.

Codul Silvic este reexaminat de Parlament la cererea presedintelui Klaus Iohannis.

Senatul a respins, saptamana trecuta, modificarile solicitate prin cererea de reexaminare si a votat legea in varianta initiala.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: