Ministrii PSD s-au inghesuit vineri la pupat de moaste. O cunoscuta realizatoare TV pro-PSD ii ironizeaza: „Asa spera sa faca autostrazi” – Video

news

Ministrii Adrian Tutuianu, Rovana Plumb, Mihai Fifor si Razvan Cuc au fost prezenti, vineri, la manifestarile de Sf. Nifon de la Targoviste, eveniment la care au participat cateva mii de credinciosi.

Cei patru au asistat la slujba care a avut loc in fata Catedralei Mitropolitane din municipiu si s-au inchinat la moaste, alaturi de ceilalti credinciosi prezenti la manifestari, informeaza Agerpres.

Ana Maria Roman de la Antena 3 a comentat ironic prezenta lui Razvan Cuc la pupat de moaste, afirmand ca a gasit astfel solutia pentru a se construi autostrazi.

cuc

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, este senator de Dambovita, iar ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, reprezinta judetul in Camera Deputatilor.

Mai multi membri ai Guvernului au fost invitati, sa participe, incepand de joi, in judetul Dambovita, la o serie de actiuni, de catre Adrian Tutuianu, care este si presedinte al organizatiei judetene social-democrate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,


loading...

Comentarii: