Ministrii PSD, tot mai aroganti. Caciu ii da ordine lui Nicusor Dan prin intermediul RTV: „Nu m-a sunat, il astept la minister”

politica

Ministrul Finantelor, Adrian Caciu, a declarat, marti seara, ca primarul Capitalei, Nicusor Dan, nu a facut nicio solicitare la Ministerul Finantelor pentru subventia la gigacalori, in schimb ”face meciuri, ping-pong pe Facebook” cu ministrul Finantelor, in plina iarna.

”Raportarea la domnul primar mi se pare asa… Il astept sa depuna la Ministerul Finantelor orice hartie, nu a depus si nici macar nu m-a sunat. Restul este o reinventare a domnului Nicusor Dan, din punctul meu de vedere, in care la ora de iarna, cand ninge maine-poimaine, deci putem sa avem zapada oricand, dansul face meciuri, ping-pong pe Facebook, cu ministrul Finantelor.

Il astept institutional, sa facem o discutie. La Ministerul Finantelor sunt toti banii necesari, pentru orice”, a declarat Adrian Caciu, la Romania TV, marti seara, intrebat fiind daca primarul Capitalei, Nicusor Dan, a solicitat sprijin de la Ministerul Finantelor pentru termoficare, informeaza news.ro.

Intrebat, de asemenea, daca bucurestenii vor plati 900 de lei gigacaloria, Caciu a raspuns ca el ca bucurestean va judeca la vot.

”Este problema dansului (a primarului Nicusor Dan – n.r.), dumneavoastra judecati, voi judeca si eu ca bucurestean, la vot. Dar in principiu, domnul Nicusor Dan solicita Ministerului dezvoltarii bani pentru reechilibrare pentru subventia la gigacalorie. Nu pot sa il tratez pe primarul Capitalei diferit de alti primari din Romania, din perspectiva finantarii. Ministerul Dezvoltarii la fel, nu poate sa trateze o singura primarie. Atunci se face o centralizare, se naste un act normativ, finantarea este asigurata pentru toata lumea”, a declarat Caciu.

Mai mult despre:

Comentarii: