Ministru roman cu datorii de 800.000 euro: „Salariul de 5.300 lei este rusinos”

news

Ministrul Finantelor, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat luni ca salariul de ministru, de circa 5.300 de lei, este „rusinos”.

„Este un subiect (salariul unui ministru, n.r.) pe care noi nu-l discutam cu omologii nostri, pentru ca nimeni nu te crede. Nu as putea sa spun cat anume ar trebui sa castige, dar toate aceste salarizari trebuie reasezate: de la presedintele statului pana la functionarul pe studii medii dintr-o primarie de comuna. Trebuie toate reasezate.

Eu imi aduc aminte din anii de administratie petrecuti, unde salarizarea era altfel asezata: mai comprimata, fara foarte multe trepte de salarizare, mult mai usor de aplicat si era cat de cat, sa spunem, decenta. Pana la un punct, dupa care s-a pierdut tot. Fara o administratie puternica nu ai cum sa speri, decat accidental, ca se pot face lucrurile bine”, a spus el, la Digi24.

Potrivit declaratiei sale de avere, Teodorovici are patru terenuri intravilane in Bucuresti, trei vile plus un apartament tot in Bucresti si datorii la banci de aproximativ 800.000 de euro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: