Ministrul Agriculturii l-a luat la rost pe un reporter Pro TV pentru ca nu stia cine este „dusmanul lanii”. Noi teorii hazlii ale lui Daea

news

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a certat pe un reporter de la Pro TV pentru ca nu stia de ce ciobanii prefera sa arda lana in loc sa o lase sa putrezeasca pe camp. 

Reporterul l-a intrebat pe ministru despre proiectul sau de a acorda gratuit 12 milioane de plapumi de lana. In loc de raspuns, reporterul s-a trezit ca este certat din cauza ca nu stia cine este „dusmanul lanii”.

Guvernul intentioneaza sa construiasca centre de colectare a lanii si pieilor de oi si capre, finantate din fondul suveran de investitii, iar una dintre posibilele utilizari ale lanii ar fi realizarea de plapumi pentru saraci, a declarat recent, la emisiunea Viata Satului de la TVR 1, ministrul Agriculturii, Petre Daea, potrivit News.ro.

Moderatorul emisiunii l-a intrebat despre un punct din programul de guvernare in domeniul agriculturii, care prevede construirea de centre de colectare a lanii si pieilor de ovine si caprine. „Sunt 12 milioane de oi. Au trei kilograme oaia. O plapuma cat ar fi? Trei kilograme. Ar fi 12 milioane de plapumi in Romania pentru saracii astia”, a spus ministrul.

Centrele de colectare ar urma sa fie finantate din fondul suveran de dezvoltare, pe care guvernul intentioneaza sa il creeze in acest an, potrivit oficialului. Ministrul a mentionat ca principala problema cu care se confrunta la minister este intarzierea finalizarii dosarelor pentru acordarea subventiilor catre fermieri.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: