Ministrul Agriculturii, PNL-ist din Cluj: „Boc este o papusa, Ilie Bolojan ii este superior moral. Bolojan a facut ce este corect, Boc ce i s-a spus”

politica

Ministrul interimar al Agriculturii,  Adrian Oros (PNL), l-a catalogat pe Emil Boc drept „papusa” si l-a laudat pe Ilie Bolojan: „Incontestabil a fost mult mai moral”. Oros este membru al PNL Cluj.

„Nici acum nu imi explic care este logica, pentru ca Emil Boc este un om versat, cu mare experienta politica, a ocupat toate functiile pe care le poate ocupa un politician. Nu inteleg nici acum gesturile pe care le face domnul Boc si aceasta indarjire, in afara de acel gest penibil de a incerca sa umileasca premierul la Cluj (n .red. momentul cand Ludovic Orban a fost lasat in primul rand la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj de sustinatorii lui Florin Citu), asa s-a facut scenariul atunci, cand a fost inconjurat de liderii echipei castigatoare, iar acestia sa se ridice si sa il lase singur pe Ludovic Orban pentru a se face cateva poze. Dar acum cand rezultatele se vad, Ludovic orban a adus PNL la guvernare, iar Florin Citu aduce cel mult remorca PSD.

Nu inteleg comportamentul domnului Boc, pentru ca domnia sa ne spunea ca Florin Citu e viitorul un suflu nou, care va aduce partidul la un alt nivel, sigur nu ne-a precizat care nivel, la nivelul de sus sau nivelul de jos. Dar aseara domnul Boc a inceput sa se pozitioneze deja in echipa care sa il faca pe Citu sa ia deciziile pe care nu le doreste. Cred ca va lucra de acum impotriva domnului Florin Citu, cum a lucrat impotriva lui Ludovic Orban.

Aceste gesturi nu ii aduc niciun castig domnului Boc si nici filialei Cluj, care a fost una performanta. Pana acum, Emil Boc a stiut sa isi pastreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar el vrea in ultimele zile sa devina un papusar, insa e greu sa devii papusar, cand ai fost papusa toata viata”, a declarat Oros la Clujul Politic LIVE!.

Oros l-a laudat apoi pe Ilie Bolojan, despre care a spus ca ii este superior moral lui Emil Boc.

„Incontestabil a fost mult mai moral, dar explicatia mea este ca Ilie Bolojan a facut ceea ce a considerat domnia sa ca este corect si nu s-a implicat, iar domnul Boc a facut ce i s-a spus. Asta e diferenta intre cei doi oameni politici si doi administratori foarte buni, ceea ce asta este perceptia oamenilor. Doi primari ai PNL, unul a luat decizii doar dictate de constinta lui, celalalt a actionat, asta cred eu, si la alte butoane, pentru ca altfel nu mi-as explica schimbarea brusca de comportament a domnului Boc”, a precizat Oros.

Florin Citu a confirmat, miercuri, ca liderul PNL Cluj, Emil Boc, a solicitat in sedinta de marti a BEX flexibilizarea mandatului de negociere, Citu precizand ca nu a inteles care era scopul.

„Noi am spus premier PNL. Aceasta este discutia”, a afirmat Florin Citu.

Intrebat daca flexibilizarea mandatului nu era o varianta de luat in calcul in contextul in care social-democratii nu sunt de acord cu decizia conducerii PNL prin care presedintele liberalilor este propunerea de premier, el a raspuns: „PNL are o decizie in Consiliul National sa nu faca o guvernare cu PSD si astazi facem negocieri cu ei pentru a avea o viitoare guvernare”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: