Ministrul Apararii, campion la slugarnicie: „Liviu Dragnea se comporta ca un dascal bun”. Multumiri pentru „viziunea” lui Dragnea – Video

politica

Ministrul Apararii, Mihai Fifor, i-a adresat un omagiu fierbinte lui Liviu Dragnea in cadrul congresului TSD, care a avut loc duminica la Bucuresti.

„La intrebarea domnului presedinte Dragnea, ‘De ce ati fi astazi aici, in loc sa fiti la plimbare, in loc sa fiti acasa, in loc sa fiti la obere’, eu cred ca raspunsul este foarte simplu. Pentru ca PSD ofera o sansa, pentru ca PSD a demonstrat in toti acesti ani ca pretuieste fiecare membru de partid. Si lucrul acesta se datoreaza fara niciun fel de dubiu presedintelui Liviu Dragnea.

Astazi, datorita lui Liviu Dragnea, avem in Parlamentul Romaniei mai multi tineri ca niciodata. Iata ca astazi datorita lui Liviu Dragnea avem in executiv mai multi tineri ca niciodata. Iata ca astazi, datorita viziunii lui Liviu Dragnea, avem in administratia publica, in pozitii cheie, mai multi tineri ca niciodata. Ce spune asta? Asta arata ca Liviu Dragnea se comporta ca un dascal bun”, a spus Fifor.

Si secretarul general al PSD, Marian Neacsu, l-a umplut pe Dragnea de ode si laude.

„Am beneficiat de un om providential in campania electorala, Liviu Dragnea. Programul de guvernare cel mai bun document programatic care a fost conceput in Romania.

Programul a plecat de la o idee geniala a presedintelui nostru. Cel care va avea grija ca acest program sa se indeplineasca este Liviu Dragnea.

Presedintele nostru, care ne-a dus la un scor istoric, este de o buna bucata de vreme, si datorita acestui program de guvernare, cel mai prigonit om din Romania. Ce ce a fost pusa atata presiune pe umerii lui? Pentru ca acest program sa nu fie infaptuit. Va rog sa il aplaudam si sa dam un mesaj de sustinere pemntru presedintele nostru, Liviu Dragnea”, a declarat Neacsu.

Dragnea a fost aplaudat minute in sir.

„Va urez sa aveti aceeasi putere de munca si va asigur ca vom fi alaturi de dumneavoastra”, i-a mai transmis Neacsu lui Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: