Ministrul Badalau, scuipat de un protestatar anti-PSD, desi era inconjurat de bodyguarzi: „Nesimtitule, jigodie ce esti!” – Video

politica

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a fost scuipat de protestatarul Marian Morosanu, zis Marian „Ceausescu”, cand iesea din sediul B1 TV. Badalau era inconjurat de bodyguarzi, unul dintre acestia a incercat sa il impiedice pe protestatar sa se apropie de Badalau.

„Nu va suparati, asteptam scuzele pentru acele cuvinte oribile. Mai tineti minte? Nu? Ia ma mana de pe mine (a intervenit una dintre garzile de corp ale lui Badalau – n.red.). Cum e, ma, hotilor? NU va e rusine ca va pisati pe diaspora? Nesimtitule, huliganule, jigodie ce esti! Badalau, sa-ti fie rusine, te pisi tu pe diaspora? Cere-ti scuze!”, a strigat Marian Morosanu.

Un grup de manelisti platiti de Badalau au cantat, in luna august, la o petrecere din comuna Bolintin, judetul Giurgiu, versuri jignitoare la adresa romanilor din diaspora.

„Sa va dea Dumnezeu sanatate. Pentru nasul Nicu Badalau si pentru tot PSD-ul. Nasule, sa stii ca strofa nu e porno e un pic asa… ca si astia a zis ‘M… PSD’. Lai, lai, lai, sa vina Diaspora…hai, lai, lai, lai ca noi ne pi…m pe ea”, a spus lautarul la microfon.

Mai mult despre: ,

Comentarii: