Ministrul Carmen Dan a fost intr-un birt in timpul vizitei in localitatea amenintata de inundatii Capeni

news

Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a scris joi pe Facebook, dupa ce a fost in zonele afectate de inundatii din judetele Covasna si Brasov, ca mai este nevoie de timp pana cand „nu vom mai vedea birturile pline atunci cand in jurul nostru comunitatea este confruntata cu o situatie de urgenta”, publicand si o fotografie cu oameni care stateau la masa, intr-o curte, si beau bere. „Poate unii sarbatoreau 15 martie, altii nu. Erau totusi solidari”, a scris Carmen Dan.

„Ne mai trebuie mult timp pana cand nu vom mai vedea birturile pline atunci cand in jurul nostru comunitatea este confruntata cu o situatie de urgenta. Azi am vorbit cu cateva persoane, probabil unii sarbatoreau 15 martie, altii nu. Erau totusi solidari, iar asta e important”, este una dintre concluziile trase de ministru la finalul zilei, dupa ce s-a aflat, timp de cateva ore, in zonele afectate de inundatii din judetele Covasna si Brasov, conform News.ro.

Ministrul de Interne subliniaza faptul ca exista o adevarata problema care tine de educatia preventiva, in sensul ca oamenii nu constientizeaza riscul si se bazeaza pe sentimentul ca nu li se poate intampla tocmai lor.

„Avem o adevarata problema care tine de educatia preventiva, iar de data asta, noi, ca autoritati, avem responsabilitatea noastra. Lipseste constientizarea riscului si interesul de a fi informat. Oamenii se bazeaza pe experientele lor trecute, mai vechi sau mai noi, ori pe acel sentiment fals ca mie nu mi se poate intampla”, a scris ministrul de Interne.

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

 

Mai mult despre: ,


Comentarii: