Ministrul Culturii, OMAGIU lui Ion Iliescu: „Un om care a marcat istoria acestei tari. Si-a luat responsabilitati”

actualitate

Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu,  a compus un adevarat omagiu la adresa lui Ion Iliescu, cu ocazia implinirii de catre acesta a varstei de 85 de ani. Vulpescu spune ca Iliescu „si-a luat responsabilitati” si a  „marcat istoria acestei tari”.

„Un om care a marcat istoria acestei tari, fara sa-si fi propus asta. Care si-a luat responsabilitati in momente in care altii priveau in alta parte. Un om caruia i-a pasat si-i pasa de semenii sai. Un om care si-a asumat, in politica, o identitate de stanga, fara ascunzisuri si fara concesii.

Am invatat de la el – pentru ca are generozitatea de a impartasi cu ceilalti ce stie – ca servirea interesului public, a cetateanului, nu sunt simple amanunte atunci cand vrei sa faci politica. Am invatat sa ii respect pe ceilalti, sa nu vad in adversari dusmani care trebuie eliminati cu orice pret.

Ii multumesc si ii urez ‘La multi ani!’ si puterea de a ramane in continuare un punct de reper si un factor de echilibru in PSD si pentru stanga romaneasca”, a scris ministrul Culturii pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: