Ministrul de Interne confirma. Antena 3, dezinformare uriasa, cel care umbla cu sacul de voturi este in realitate membru al PPU-SL, partidul lui Voiculescu

actualitate

Minsitrul de Interne, Marcel Vela, a confirmat, joi, ca barbatul care ridica un sac cu buletine de vot pe un dulap din cadrul BES1 este un reprezentant al PPU-SL, partidul lui Dan Voiculescu. Antena 3 a sustinut ca barbatul respectiv este un „userist” care „fura voturi”.

„Confirm ca in urma analizelor si cercetarolor, cei prezenti in depozitul cu buletinele de voturi sunt presedintele biroului electoral de circumscriptie, un membru delegat din partea PPUSL care depoziteaza un sac, presedintele sectiei de vot – care ridica un sac, si trei observatori cadidati din partea partidelor, cu aprobarea presedintelui biroului electoral”, a declarat Vela.

Numele celui care s-a urcat pe saci este Galca Mihai Florentin, a anuntat Clotilde Armand.

„Antena 3 e aici? Persoana care urca un sac de procese verbale pe dulap prezentat in inregistrarile de la A3 drept userist este Galca Mihai Florentin, reprezentantul in BES 1 al PPU (s-l), partidul lui Piedone fondat de Dan Voiculescu. Tudorache vrea sa scape de anchetarea pentru tentativa de fraudare. Nu o sa ii reuseasca”, a precizat Clotilde Armand.

„Legea stabileste in mod clar constituirea biroului electoral de circumscriptie. Desemnarea presedintelui biroului electoral de circumscriptie se face prin tragere la sorti dintre magistratii care nu fac parte din nici un partid politic. MAI asigura doar masuri de protectie a sediilor si transporturilor de materiale”, a mai precizat Vela.

„Legat de imaginile aparute la televiziuni, ne-am autosesizat si am declansat o ancheta. MAI nu intervine in aceasta verificare, dar sunt convins ca ea va reflecta realitatea”, a mai spus Vela.

Mai mult despre:

Comentarii: