Ministrul Dincu, discurs extremisto-AUR-ist: „Acum cand se intalnesc doi barbati vorbesc despre epilare si pedichiura”

politica

Ministrul Apararii, Vasile Dincu, preia ideile propagate de AUR privind efectele asa zisului „progresism” asupra societatii care ar duce la efeminizarea barbatilor. Idei similare sunt propagate si de propaganda de la Moscova in legatura cu efectul culturii occidentale asupra tarilor din estul Europei.

Intrebat de jurnalistul Sebastian Zachmann (Prima TV) daca „armata v-a facut barbat”, Dincu a oferit un raspuns copiat din propaganda Moscovei privind „progresismul occidental”.

„Nu stiu daca m-a facut barbat, dar am invatat multe lucruri. Nu mi-a placut foarte mult acea perioada, pentru ca era o armata foarte dura, o iarna rece. (…)  Pentru generatia mea, doamnele noastre, prietenele noastre erau disperate ca atunci cand se intalneau doi barbati vorbeau numai despre armata. Acum nu mai e cazul, pentru ca barbatii vorbesc despre epilare si pedichiura”, a sustinut Dincu.

Recent, deputatul AUR Ciprian Ciubuc a avut un mesaj similar pe Facebook, referindu-se la faotul ca in Romania „nu mai sunt barbati”.

Vasile Dincu si-a oferit serviciile de sociolog liderului AUR George Simion in camoania electorala din 2020. El a fost fotografiat imediat dupa alegeri la o intalnire cu George Simion.

„Am vorbit despre un studiu IRES in care am pus intrebari despre AUR. (…) De asemenea, nu pot lucra la modernizarea structurii si brandului PSD in coalitie cu AUR. Ar fi un sacrificiu inutil daca nici macar nu poti face o coalitie de guvernare. Il cunoscusem mai demult pe Simion, cand era student”, a declarat Vasile Dincu, pentru Digi24.ro.

Dincu a mai sustinut ca la intalnirea cu George Simion nu a participat si presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Domnul Ciolacu a trecut mai tarziu pe la mine, nu a participat la aceasta intalnire”, a mai spus Dincu, pentru Digi24.ro.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: