Ministrul Ghinea ataca din nou dur MAFIA PSD din IT: „Borfasii au devenit fascisti, poate scapa de puscarie. Aveti grija sa nu scape”

politica

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, il acuza din nou de deputatul ex-PSD Sebastian Ghita, prieten apropiat al lui Victor Ponta, ca a obtinut contractele de sute de milioane de euro cu statul prin coruptie. El califica noile atitudini politice ale lui Ghita ca „fascism”.

„Va invit sa urmariti reportajul de la ProTV – ”Romania, te iubesc!” despre digitalizarea administratiei din Romania.

Sebastian Ghita recunoaste practic ca e un sistem corupt. Si pune actuala curatenie pe seama faptului ca ”firmele lui Soros” vor sa le ia lor locul :):).

In ce ma priveste, firma romaneasca sau nu, trebuie sa faca treaba, sa nu mai planteze oameni in MFE, OIPSI si AM-uri ca sa umfle contractele si sa livreze ce promite. Si basta.

S-ar crede ca din cauza ca s-a luptat Ghita cu Soros a ramas administratia romaneasca nedigitalizata. Au aplicat tactica IT-ul parjolit: furam noi tot ca sa nu ramana nimic pentru altii :).

Repet o idee importanta: furtul in sine e grav, dar mai grav este ca baietii astia ne-au condamnat la subdezvoltare si stat la cozi.

Nu poti guverna modern fara sa ai sisteme IT functionale, nu poti debirocratiza daca institutiile nu pot scapa de hartie.

Noi toti platim la orice contact cu administratia acest rateu de a intra cu statul in epoca digitala.

Iar acest rateu e din vina ”baietilor destepti”, cum isi zice Ghita insusi, pe care i-a apucat sa fure din patriotism. Borfasii devin fascisti inainte de alegeri, poate-poate scapa de puscarie. Aveti grija sa nu scape!”, a scris Ghinea pe Facebook.

Iata materialul PRO TV la care face referire Cristian Ghinea:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: