Ministrul Grindeanu ridica din umeri: „Cei pagubiti de Blue Air sa gaseasca alte variante de a veni inspre casa”

politica

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, vicepremierul Sorin Grindeanu, le-a recomandat, joi, clientilor companiei Blue Air care au de suferit ca urmare a anularii curselor aeriene spre Romania sa incerce sa gaseasca „alte variante de a veni inspre casa”, avand in vedere ca TAROM nu are cum sa efectueze toate zborurile anulate de Blue Air.

El a declarat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Turnu Magurele, ca repatrierea tuturor romanilor care aveau bilete la cursele Blue Air este imposibila, „pentru ca nu tot timpul putem gasi sau TAROM sa poata gasi echipaj, avion sau intelegere in aeroporturile respective”.

„Ii indemn pe toti cei care sunt pagubiti de catre Blue Air sa depuna cereri de despagubire, conform regulamentelor europene si asa cum se practica, si sa incerce sa gaseasca alte variante de a veni inspre casa, pentru ca nu tot timpul putem gasi sau TAROM sa poata gasi echipaj, avion sau intelegere in aeroporturile respective. Sa depuna cereri de despagubire, sa primeasca banii inapoi si sa isi gaseasca si ruta alternativa de intoarcere”, a afirmat Grindeanu, citat de Agerpres.

Ministrul Transporturilor a precizat ca TAROM a efectuat, miercuri, o cursa spre Tel Aviv, iar in cursul zilei de joi una catre insula Creta din Grecia.

Comentarii: