Ministrul Liviu „genunche” Pop loveste din nou: Gafa penibila facuta de ministrul PSD al Educatiei

news

Ministerul Educatiei a anuntat, vineri, ca a facut verificari la centrul de examen in care au fost anulate lucrarile a doi elevi care au sustinut bacalaureatul, in „judetul Targoviste”, Targoviste fiind municipiul resedinta al judetului Dambovita. Ulterior, institutia a revenit cu alt comunicat.

„O echipa a Corpului de Control a Ministerului Educatiei Nationale a efectuat vineri, 7 iulie, verificari la Centrul de Evaluare constituit la Liceul Teoretic „Benjamin Franklin” din Capitala (sectorul 3). In acest centru au fost anulate lucrarile a doi candidati care au sustinut examenul de Bacalaureat, in sesiunea iunie-iulie 2017, in judetul Targoviste”, se arata in comunicatul de presa remis MEDIAFAX de catre reprezentantii Ministerului Educatiei Nationale.

Cateva minute mai tarziu, eroarea a fost corectata si pusa pe seama „unor probleme tehnice care au generat o serie de erori de livrare”.

Astfel, Ministerul Educatiei a reluat informatiile transmise initial, mentionand de data aceasta „judetul Dambovita” in loc de „judetul Targoviste”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: