Ministrul Muncii o compara pe Kovesi cu Sosoaca. Patronul politic al Simonei Bucura este acum la puscarie

politica

Simona Bucura

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a conparat-o pe senatoarea extremista Doana Sosoaca cu procurorul-sef european Laura Codruta Kovesi intr-un interviu pentru Prima TV.

Simona Bucura Oprescu a fost intrebata pe cine ar alege intre Diana Sosoaca si Laura Codruta Kovesi.

”Oh, Dumnezeule! As prefera sa fie intrebare fara raspuns”, a raspuns Simona Bucura Oprescu.

Bucura Oprescu a fost puternic sustinuta in cariera ei politica de primarul din Mioveni, aflat acum dupa gratii, in arest, pentru luare de mita.

Ion Georgescu

Un sondaj INSCOP realizat la comanda news.ro arata ca liderul SOS Romania Diana Sosoaca ar intra in finala prezidentiala alaturi de presedintele PSD Marcel Ciolacu in cazul in care Mircea Geoana, adjunctul secretarului general al NATO, n-ar candida.

Astfel, 27.4% dintre alegatori ar vota pentru Marcel Ciolacu (PSD), 19.1% pentru Diana Sosoaca (SOS) si 18% pentru George Simion (AUR). Pentru Nicolae Ciuca ar opta 14.1% dintre alegatori, iar pentru Catalin Drula (USR) 7.1%. Dacian Ciolos (REPER) ar fi ales de 6.7% dinte votanti, iar Kelemen Hunor (UDMR) de 2.7%. 4.9% spun ca ar vota alt candidat.

”Se observa faptul ca Diana Sosoaca si George Simion concureaza pe acelasi segment de votanti, ceea ce inseamna ca o crestere a unuia determina automat scaderea intentiei de vot pentru celalalt”, afirma directorul INSCOP Research, Remus Stefureac.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: