Ministrul Muncii, radical diferita de Olguta: „Am citit toate mesajele de la pensionari. Mi-au scris peste 4.200 in ultimele saptamani”

news

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat sambata seara ca a primit peste 4.200 de mesaje de la pensionari de la instalarea in functie. Ea este printre foarte putinii ministri care si-au facut public numarul de telefon.

„Am citit toate mesajele de la pensionari. Le multumesc mult! Mi-au scris peste 4.200 in ultimele saptamani. Cei mai multi prin intermediul acestei pagini de facebook. Cu multi am vorbit personal, la telefon sau fata in fata. Informatiile vor fi completate cu cele cerute Caselor locale de pensii. Vom avea, cat de repede posibil (la sfarsitul lunii ianuarie, inceput de februarie) tabloul ingrozitor al problemelor generate de Legea pensiilor PSD L.O. Vasilescu&M.C.Budai. Sunt curioasa sa vad daca PSD spune ca nu sunt probleme. Ar fi in stare.

Le organizez pe toate pe categorii de probleme. Multe, prea multe probleme. PSD le-a mascat, eu vreau sa le rezolv. Avem probleme in aplicarea ei, legea are mari probleme, aplicarea ei s-a facut neunitar. Sunt oameni in varsta care, dupa o viata de munca, nu primesc raspunsuri clare. Presedintele Casei Nationale de Pensii a esuat total, in acest an, in gestionarea situatiilor injuste din Bucuresti si din tara. Este de aproape 2 ani in functie. L-ati auzit vreodata pe I.P. Caprariu stresandu-se sa rezolve problemele? A stat bine-merci pe scaunul de demnitar. Nu si-a ajutat colegii din Casele de pensii cand acestia cereau ajutor.

Multumesc inca o data pensionarilor! Mesajul dumneavoastra a fost auzit”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este printre foarte putinii ministri care si-au facut public numarul de telefon. Ea a declarat, sambata, ca primeste zilnic peste o mie de mesaje de la pensionari.

”Vad ca se lucreaza intr-un ritm alert in casele locale de pensii si vom avea o comunicare publica. Exista o problema pe care fostul guvern a ignorat-o, m-am aplecat asupra ei cu toata seriozitatea, vad deja rezultate, le-am si comunicat, urmeaza sa prezint noile cifre de unde rezulta ca acest numar s-a redus simtitor. Nu inseamna ca nu ma preocupa si respectarea termenului pentru cei care-si primesc prima pensie.

Si-n acest sens, am foarte multe semnnale de la pensionari, imi comunica, in fiecare zi, peste 1.000 de mesaje cu privire la problemele pe care le intampina in relatia cu personalul caselor locale de pensii si-n relatia cu situatia cu care se confrunta si anume de intarziere. Luam masuri cu privire la fiecare aspect, se observa deja o imbunatatire, dar n-o sa ma opresc aici, voi face in asa fel incat sa avem un numar cat mai redus de situatii in care oamenii sa astepte cu lunile pentru o decizie de recalculare sau pentru a primi prima pensie”, a declarat Alexandru la Digi24.

Numarul de telefon al ministrului Muncii apare public pe pagina ei de Facebook.

„Numarul mobil este platit din bani publici si deci trebuie sa fie public. Dialogul cu publicul este foarte util”, a declarat recent Alexandru pentru Q Magazine.

Mai sunt doar inca doi ministri care si-a facut public numarul de telefon: Costel Alexe si Ion Stefan.

Mai mult despre:


Comentarii: