Ministrul PSD de Interne, mesaj amenintator inainte de 10 august: „Nu ne dorim sub nicio forma ce-am vazut anul trecut”

politica

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a declarat, marti dimineata, in legatura cu mitingul programat in Piata Victoriei ca „nu ne dorim sub nicio forma ce-am vazut anul trecut pe 10 august”.

„In ceea ce priveste ziua de sambata, vreau sa va spun de acum ca nu fac decat un singur lucru: fac un apel catre toti cei care se vor afla in diferite puncte din Capitala sa protesteze pasnic si sa nu uite ca suntem un stat european, in care cetateanul are dreptul sa se exprime in mod liber.

Este un lucru firesc, daca cetatenii doresc sa protesteze, sa o faca. Le solicit tuturor sa protesteze pasnic si respectand legea si tot ce inseamna un astfel de protest. Nu ne dorim sub niciun fel de forma sa mai vedem ce am vazut anul trecut pe 10 august”, a spus ministrul.

Luni, incercand sa atenueze furia populatiei, Guvernul Dancila l-a demis din functia de comandant al Jandarmeriei Romane pe Ionut Sindile. De asemenea, in urma cu doua saptamani, a fost data afata si Carmen Dan din fruntea MAI.

Zeci de mii de oameni sunt asteptati sa vina, sambata, in Piata Victoriei. Nimeni nu a platit pana acum pentru gravele violente la care s-au dedat jandarmii. Mitingul are loc si in contextul crimelor salbatice de la Caracal, care demonstreaza tragic esecul modului de guvernare al PSD.

Mai mult despre: ,

Comentarii: