Ministrul Rus, AROGANT: „Ma mai gandesc daca DEMISIONEZ. Nu vreau sa ma mai enervez”

news

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat la Antena 3 ca isi va inainte demisia lui Victor Ponta. El este subiectul unui amplu scandal, dupa ce a jignit grav romanii din diaspora.

„A fost nefericita formula, absolut nefericita. Declaratia asta a fost, ca sa nu ma mai enervez, scoasa din context. Declaratia mea a fost in sens pozitiv.

Am de rezolvat cateva lucruri, dupa care o sa ma gandesc daca sa cer primului ministru sa imi accepte demisia. Nu stiu daca o sa o fac, ma mai gandesc”, a declarat Ioan Rus.

Anterior, Rus a spus ca declaratia sa despre romanii din strainatate a fost „cu sens pozitiv, dar cu o licenta nefericita” si ca se va gandi sa demisioneze doar daca acest lucru se va impune, explicand ca mai trebuie sa finalizeze procedurile pentru MasterPlanul de Transport.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, in contextul in care vorbea despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia muncind in constructii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, ca ”de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva”.

”Romania are trei milioane de oameni, sa zicem, din forta activa, in acest moment, in occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, fierari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia, copiii se fac golani acasa si nevasta curva. De 700 de euro vin acasa jumatate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seara, la o emisiune a postului Digi 24.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: