Ministrul Sanatatii, precizari privind redeschiderea anului scolar: „Avem masuri sanitare si pentru desfasurarea procesului de invatamant”

news

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni, la Galati, ca o decizie privind deschiderea noului an scolar va fi luata in a doua jumatate a lunii august.

Demnitarul a precizat ca autoritatile iau in calcul mai multe scenarii, in functie de evolutia pandemiei de COVID-19, dar ca o decizie va fi comunicata dascalilor si elevilor in a doua jumatate a lunii august.

„Sunt mai multe scenarii. A doua parte a lunii august ne va spune daca este oportuna revenirea elevilor la scoala. Noi speram sa fie oportuna, in conditiile in care situatia va fi favorabila. Dar repet, nu tine doar de noi. Planuri sunt, avem masuri sanitare si pentru desfasurarea procesului de invatamant. In a doua jumatate a lunii august vor afla dascalii si elevii ce decizie se va lua”, a spus Nelu Tataru, citat de Agerpres.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, insotit de liderul PNL Galati, George Stanga, s-a aflat intr-o vizita in judetul Galati, unde a inaugurat noul dispensar al comunei Certesti si Centrul Medical Uman de la Matca. De asemenea, a mai fost si la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati, unde a dorit sa vada Unitatea Mobila de Terapie Intensiva, dar si la Prefectura Galati.

Mai mult despre:

Comentarii: