Ministrul Turismului, slugarnic fata de Liviu Dragnea. Cum explica vacantele in Brazilia ale sefului sau de partid

news

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a oferit o explicatie ridicola pentru preferintele exotice in materie de vacante ale liderului PSD, Liviu Dragnea. 

In cadrul unui interviu pentru gandul.info, Dobre a fost intrebat cum comenteaza decizia lui Dragnea de a-si petrece majoritatea vacantelor in Brazilia, in loc de Romania.

„Ati vorbit cu Liviu Dragnea, care este si seful dvs. de partid, sa-l intrebati ‘domnule presedinte, de ce nu veniti la Costinesti, la Vama veche’?”, a fost intrebat ministrul Turismului.

Acesta s-a straduit sa gaseasca un raspuns cat mai convenabil pentru Liviu Dragnea.

„Dar l-ati vazut de dl. Liviu Dragnea in Delta Dunarii, l-ati vazut de dl. Liviu Dragnea la pescuit. Cum avem romani care isi petrec vacanta si in Romania, normal ca se duc si in afara Romaniei. Sa nu exageram acum, si mie imi place sa imi petrec vacanta in tara, am niste zone care imi plac foarte mult, in special zonele montane, dar in acelasi timp imi place sa merg sa vizitez si alte locuri.

Nu neaparat zone montane sau de litoral, ci alte orase, alte capitale, nu e nimic gresit. Nu cred ca trebuie sa gasim acum solutii sau sa fim populisti, sa spunem, si sa spunem ‘sunt roman, trebuie sa stau doar in Romania’”, a declarat Mircea Dobre.

Si in aceste zile, Liviu Dragnea se afla intr-o vacanta exotica. Desi s-a straduit sa mentina secreta destinatia, Dragnea a fost dat de gol de jurnalistii de la Realitatea TV, care au aflat ca liderul PSD petrece in Insulele Maldive.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: