Ministrul Violeta Alexandra si-a facut public numarul de telefon: „Pensionarii imi transmit zilnic peste o mie de mesaje”

news

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este printre foarte putinii ministri care si-au facut public numarul. Ea a declarat, sambata, ca primeste zilnic peste o mie de mesaje de la pensionari.

”Vad ca se lucreaza intr-un ritm alert in casele locale de pensii si vom avea o comunicare publica. Exista o problema pe care fostul guvern a ignorat-o, m-am aplecat asupra ei cu toata seriozitatea, vad deja rezultate, le-am si comunicat, urmeaza sa prezint noile cifre de unde rezulta ca acest numar s-a redus simtitor. Nu inseamna ca nu ma preocupa si respectarea termenului pentru cei care-si primesc prima pensie.

Si-n acest sens, am foarte multe semnnale de la pensionari, imi comunica, in fiecare zi, peste 1.000 de mesaje cu privire la problemele pe care le intampina in relatia cu personalul caselor locale de pensii si-n relatia cu situatia cu care se confrunta si anume de intarziere. Luam masuri cu privire la fiecare aspect, se observa deja o imbunatatire, dar n-o sa ma opresc aici, voi face in asa fel incat sa avem un numar cat mai redus de situatii in care oamenii sa astepte cu lunile pentru o decizie de recalculare sau pentru a primi prima pensie”, a declarat Alexandru la Digi24.

Numarul de telefon al ministrului Muncii apare public pe pagina ei de Facebook.

„Numarul mobil este platit din bani publici si deci trebuie sa fie public. Dialogul cu publicul este foarte util”, a declarat recent Alexandru pentru Q Magazine.

Mai sunt doar inca doi ministri care si-a facut public numarul de telefon: Costel Alexe si Ion Stefan.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: