Mintea bolnava a lui Gheorghe Dinca: „I-am aruncat Alexandrei 50 de lei pe bancheta din spate”

news

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Adevarul ca Gheorghe Dinca  ura femeile in general, insa in special pe cele care-si vindeau trupul. In ultimii ani, ar fi dezvoltat o obsesie: toate tinerele din ziua de azi sunt “curve”.

Asa ar fi crezut si despre Luiza, dar si despre Alexandra, atunci cand le-a luat la ocazie cu masina personala. Dinca le-ar fi spus ambelor fete ca vrea sa intretina relatii intime cu ele. Suspectul a declarat la audieri ca ambelor le-a oferit bani. „Au zis ca-s fete cuminti, dar am fost sigur ca nu e asa”, le-ar fi spus Dinca anchetatorilor.

Despre Luiza, criminalul a povestit ca, atunci cand a luat-o la ocazie, era foarte vorbareata. In mintea lui bolnava, a interpretat tot ce i-a spus fata asa cum a dorit. “Zicea ca a vrut sa scoata bani de la bancomat, ca-i trimisese maica-sa. Cand a zis ca n-a reusit sa scoata banii, am stiut ca facea aluzie sa-i dau eu. Si i-am oferit o partida de sex, dar se prefacea ca nu vrea”, a mai declarat Dinca.

Suspectul a mai declarat ca Alexandra i-a refuzat categoric avansurile sexuale: „I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea ca nu vrea”, le-a mai spus Dinca anchetatorilor.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca barbatul, cu ani in urma, sa fi ucis si alte tinere care cu adevarat se prostituau. Pana acum, Dinca, nu a recunoscut decat ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra si a sustinut ca a fost un accident, ca s-ar fi enervat, le-ar fi lovit puternic, acestea au cazut, s-au lovit si si-au pierdut viata.

Gheorghe Dinca le-a mai spus anchetatorilor, la audierile de sambata, ca a folosit pentru cresterea temperaturii, in butoiul in care a ars cadavrul, vaselina si carton bitumat, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Legat de cadavrul Luizei, sustine ca l-a aruncat in Dunare.

Potrivit surselor citate, Gheorghe Dinca a spus la audieri ca a ucis-o pe Luiza cu o lovitura de pumn, scenariu descris si in cazul Alexandrei, iar apoi a aruncat cadavrul in Dunare. Anchetatorii au mai cautat si zilele trecute, dupa indicatiile date de criminal, dar nu au gasit urme.

Sursele judiciare au mai declarat ca ucigasul a spus ca a pus cadavrul Alexandrei in butoi, iar deasupra a mai pus vaselina, carton bitumat si carpe, pentru a creste temperatura.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: