Minune de Craciun. Antena 3 se DEZICE de Cristiana Anghel: „Doamna, sunteti PROASTA?”

politica

Radu Tudor, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori ai Antena 3, a postat, pe blogul sau, o reactie la modul in care senatoarea Cristiana Anghel i s-a adresat unui cioban care protesta in fata Palatului Parlamentului.

”Nu este prima oara cand vad ca senatorul Cristiana Anghel se comporta ca o precupeata in Parlamentul Romaniei. Se ratoieste la reporteri, jigneste oamenii care protesteaza pe buna dreptate, e foarte agitata si profund necontrolata in iesirile sale verbale. Pe scurt, o persoana greu adaptata la civilizatia urbana absolut obligatorie in institutiile de stat. Dat fiind incidentul de astazi cu ciobanii si modul in care s-a adresat colegilor mei jurnalisti de la Parlament, o parafrazez si intreb in numele celor jigniti: Doamna Cristiana Anghel, sunteti proasta?”, a scris Radu Tudor, pe blog.

Senatoarea Cristiana Anghel l-a facut „prost” pe unul dintre ciobanii care au venit astazi in fata Palatului Parlamentului, pentru a protesta impotriva unei legi care limiteaza, intre altele, numarul de caini la o stana, aminteste Antena 3.

Cristiana Anghel a ajuns celebra dupa ce a fost promovata intens de Antena 3 in timp ce facea greva foamei. Ulterior, sustinuta de acelasi post, Anghel a ajuns pe listele de candidati ale partidului lui Voiculescu iar mai apoi in Parlament.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: