MINUS 14.000 de like-uri pe pagina de Facebook a lui Iohannis. Mii si mii de comentarii critice

politica

Tsunami de critici pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a luat apararea Antena 3. Peste 5.000 de romani au tinut sa isi manifeste dezacordul.

Ultima postare a lui Klaus Iohannis are peste 5.000 de comentarii, din care peste 90% sunt critice la adresa presedintelui. Internautii ii reproseaza declaratiile de sustinere a Antenei 3 si se declara profund dezamagiti.

iohannis fb

Spre deosebire de presedintele PSD, Liviu Dragnea, Klaus Iohannis nu a stres niciunul dintre miile de mesaje critice.

Cu toate acestea, in ultimele 36 de ore, aproximativ 14.000 de romani au dat unlike paginii de Facebook a presedintelui, potrivit facebrands.ro.

facebrands

Intrebat de reporterul Antena 3 despre actiunea ANAF, Klaus Iohannis a declarat: „Eu cred ca ati ajuns intr-o situatie neplacuta si inutila. In primul rand, cred ca libertatea de exprimare in media nu poate fi suprimata pentru banale motive administrative. In al doilea rand, aceasta abordare heirupista a ANAF mi se pare cel putin nepotrivita, daca nu discutabila”.

Presedintele a constatat, din discutii pe care le-a avut, ca exista deschidere la factorii de decizie in acest caz. „In fine, am constatat, din discutii pe care le-am avut, ca exista deschidere la factorii de decizie si se pot gasi solutii convenabile”, a spus presedintele Klaus Iohannis.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: