Mircea Badea a ajuns sa aiba logica asistentelor lui Capatos. Spune ca nu se duce la Politie pentru ca nici Kovesi nu a fost la comisia supusilor lui Dragnea

news

Mircea Badea a declarat in emisiunea pe care o modereaza la Antena 3 ca nu se va duce la sectia de politie asa cum a fost citat pentru ca nici Kovesi nu s-a dus la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, a refuzat de fiecare data.

„Maine ar fi trebuit conform hartiei pe care am primit-o de la Politie sa ma duc la politie. Reiau pe scurt, am primit o hartie de la politie sa ma duc maine, la ora 10, la Ordine Publica, ca sa clarificam ce am scris eu pe Facebook acum doua luni, in cazul politistului pedofil. Doar ca nu era o citatie ca o citatie. Am primit tone de citatii. Am primit si mandat de aducere. Daca as avea cate 1000 de euro pentru fiecare citatie pe care am primit-o in viata asta, m-as numi George Soros si nu as avea nicio legatura cu ONG-urile pe care le sponsorizez. Nu am inteles despre ce e vorba, ca atare nu ma duc maine. M-am inspirat de la sefa DNA, ea a fost citata de nenumarate ori la o comisie parlamentara, nu a catadicsit niciodata sa se duca, Ca atare vreau sa fac ca ea. Nu stiu de ce ma cheama. E un dosar penal? Daca da, trebuie sa scrie in citatie. Nu e cazul! Tot de la Kovesi, am facut un raspuns scris, o sa va arat faxul cu confimare de primire”, a declarat Mircea Badea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: