Categories: news

Mircea Badea ataca „propaganda kovesista” de pe aktual24.ro. Val de invective: „propagandisti jegosi, viermanosi” – Video

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a revarsat, joi noapte, in emisiunea sa, „In gura presei”, un val de invective la adresa publicatiei aktual24.ro. Ce l-a enervat pe Mircea Badea?

„Astazi, pe propaganda binomist-kovesista, am vazut un titlu care ma priveste pentru ca ma nominalizeaza”, si-a inceput Badea discursul.

El s-a referit la articolul Dupa ce a fost linsata de Badea pe Antena 3, o tanara mama a primit sute de mesaje bolnave de ura, „curva” fiind chiar decent. Acum ea isi spune povestea.

Articolul face referire la mesajele pe care Raluca Jensen le-a primit pe Facebook dupa ce Mircea Badea a atacat-o intr-o emisiune anterioara pentru ca a pus in bratele copilului ei o pancarta pe care scria „Muie PSD”.

„Poate va intrebati cand anume am linsat eu o tanara mama? (…) Mi se pare o monstruozitate sa folosesti un copil cu un astfel de mesaj (‘Muie PSD’ – n. red.)”, a explicat realizatorul Antena 3.

El a sugerat apoi ca mesajele bolnave de ura pe care le-a primit Raluca Jensen sunt o reactie fireasca pentru ca „si-a folosit copilul”.  „Ea acum este o zana, o garofita care a fost injurata de niste oameni rai”, a spus Mircea Badea.

Apoi el a lansat o serie de invective la adresa aktual24.ro.

„Nu va este totusi scarba de acesti nepoti ai lui Stalin, acesti propagandisti jegosi, viermanosi, care se preteaza la astfel de mizerii? Nu va este infinita scarba? (…) Cand vad astfel de lucruri mi se face scarba ca anumite exemplare din specia umana se preteaza la astfel de mizerii”, a declarat realizatorul Antena 3.

Iata cateva dintre mesajele primite de Raluca Jensen de la fanii lui Mircea Badea:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

5 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

10 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

9 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

9 ore ago