Mircea Badea, dezlantuit: „In februarie, voi ati nenorocit tara, ma, javrelor! Ati dat foc tarii, jivinelor!” – insulte furibunde la adresa protestatarilor #Rezist (Video)

news

Mircea Badea s-a dezlantuit in emisiunea de joi noapte, lansand o serie de insulte fara precedent la adresa romanilor care au iesit in strada sa protesteze impotriva celebrei OUG 13.

Jurnalistul Grigore Cartianu face un apel pe facebook, catre toti „rezistentii” sa depuna sesizare la CNA pentru ca Badea sa fie sanctionat pentru derapajul sau.

Iata ce spune Grigore Cartianu, care face si o trecere in revista a jignilor aduse de Mircea Badea tuturor celor care in urma cu cateva luni au iesit in Piata Victoriei.

„APEL CATRE #REZISTENTI

Faceti sesizare, prin e-mail, la CNA, pentru emisiunea „In gura presei” de azi (vineri, 23 iunie, orele 0.00-0.48), de la Antena 3!

Sa fie sute, poate mii de sesizari, astfel incat CNA sa nu poata ignora grosolana incalcare a Legii Audiovizualului de catre realizatorul Mircea Badea!

Slugoiul varanist i-a jignit infiorator pe sutele de mii de romani care au protestat impotriva Ordonantei 13. Printre afirmatiile nemernicului:

* „#Rezist e o mizerie care a adus daune uriase statului roman”.

* „Este inadmisibil sa existe in Piata Victoriei izmenele alea puturoase, trentele alea jegoase, pe care sa scrie #Rezist”.

* „#Rezist este o actiune securista impotriva statului de drept”.

* „In februarie, voi ati nenorocit tara, ma, javrelor! Ati dat foc tarii, jivinelor!”

Distribuiti mesajul, sa-l zdrobim pe mitocan!”, a scris Cartianu pe facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: