Mircea Badea, exces de slugarnicie fata de Liviu Dragnea. El afirma ca o stire difuzata si de Antena 3 privindu-l pe seful PSD este „fake news”

news

Mircea Badea sustine ca informatiile privind organizarea unei petreceri in cinstea lui Liviu Dragnea, chiar in ziua comemorarii tragediei de la Colectiv, sunt „fake news”. Insa astfel de stiri au fost difuzate inclusiv de catre Antena 3.

„Ce inseamna sa ajungi un limbric de presa… Mircea Badea zice ca stirea cu petrecerea lui Dragnea in zi de doliu Colectiv, confirmata de mai multi PSD-isti si difuzata inclusiv de Antena 3, e fake news!”, anunta jurnalistul Grigore Cartianu.

Stirea ca Liviu Dragnea pregateste o petrecere la Clubul Floreasca, cu ocazia zilei sale de nastere, a fost difuzata chiar si de catre Antena 3.

Screen Shot 2017-10-31 at 11.24.34

Bogdan Chirieac, sustinator al PSD de altfel, s-a declarat revoltat de decizia lui Dragnea de a da o petrecere in ziua comemorarii tragediei de la Colectiv.

„Atunci cand esti intr-o asemenea functie trebuie sa ai mare grija la un asemenea tip de aniversari. Aceste lucruri se fac un cerc intim de prieteni nu cu tot partidul nu petreceri de o mie de persoane. Si ce este trist este ca liderii partidului nu invata nimic din istoria recenta. Cand s-a stiut ca Victor Ponta va pierde alegerile prezidentiale, atunci cand si-a serbat ziua de nastere pe stadion cu 50.000 de persoane. Presedintele Dragnea vrea sa verifice partidul sa vada cine vine cine nu vine dar putea sa gaseasca alta modalitate pentru a verifica partidul”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Ulterior, Dragnea si-a anulta petrecerea. El a sustinut insa ca nici nu a avut de gand sa organizeze asa ceva.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: