Mircea Badea ia bataie si de la USR. „USR, partidul securistilor? Cand noi aveam 11 ani, Voiculescu invartea sutele de milioane de dolari ale Securitatii”

politica

Senatorul USR Allen Coliban comenteaza ironic noua campanie de intoxicare lansata de Antena 3. Postul patronat de Dan Voiculescu, despre care CNSAS a demonstrat ca a fost informator al Securitatii, sustine ca USR este „partidul securistilor”.

„La televiziunea unui securist cu acte, un alt individ, a carui verticalitate se numara in secunde, numeste USR ‘partidul securistilor’. Este noua linie de comunicare a strategilor lui Dragnea.

In 1989 eu am implinit 10 ani. Dintre cei 40 de parlamentari USR, doar 6 erau majori la Revolutie. In medie, noi, useristii, aveam varsta de 11 ani in decembrie 1989. ‘Securisti’ de Abecedar.

Cand noi ne ocupam cu tabla inmultirii, Dan Voiculescu invartea sutele de milioane de dolari ale Securitatii. Cand noi ne jucam de-a hotii si vardistii, Ion Iliescu si ai lui se ‘jucau’ de-a teroristii si de-a manipularea (lucruri pentru care de-abia acum, dupa 29 de ani, ajung sa fie judecati). Pe 18 decembrie 1989, cand noi buchiseam la lumina lumanarii si ascultam la Radio Europa Libera ce se mai intampla la Timisoara, Teodor Melescanu era in misiune la Viena, declarand jurnalistilor ca in Romania este ‘pace si liniste'”, a scris Allen Coliban pe Facebook.

Senatorul USR ii indeamna pe utilizatorii de Facebook la un „joc”, sa ii identifice pana la alegerile europarlamentare pe „adevaratii securisti, toti nomenclaturistii si toate beizadelele comuniste din politica romaneasca”

„Am ales doar trei exponenti, dintr-o gasca de securisti si de beizadele comuniste care au decis destinele Romaniei libere. Istoria post-decembrista colcaie de ei, insa acum mafia politica se teme de USR si de oamenii competenti pe care ii propunem.

Te provocam la JOC: ‘Gaseste Securistii!’. Ai timp pana pe 26 mai sa gasesti toti adevaratii securisti, toti nomenclaturistii si toate beizadelele comuniste din politica romaneasca si sa le vii de hac la vot!  Premii multiple, pentru tine si pentru copiii tai: calatorii fara vize in Europa, drept de munca, burse de studiu si zeci de miliarde de euro fonduri nerambursabile pentru Romania. Si protectie contra frigului de la est”, mai spune Coliban.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: