Mircea Badea ii ureaza unui tanar jurnalist sa moara curand. Apoi se isterizeaza ca se doreste inchiderea Antenei 3

news

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a postat un mesaj morbid pe pagina sa de Facebook in care ii ureaza unui jurnalist sa moara curand.

Jurnalistul Silviu Sergiu de la „Romania libera” a scris pe Facebook un mesaj de condoleante in legatura cu moartea lui Dan Adamescu, motiv pentru Mircea Badea sa atace sinistru.

„Nu l-am cunoscut pe Dan Adamescu. Mi-ar fi placut. Ma bucur ca a patronat un ziar unde jurnalistii pot scrie liber, ziar la care am onoarea sa lucrez. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, a scris Sergiu. Badea a replicat in scurt timp: „Ti-ar fi placut sa-l cunosti… atunci sper ca o sa-l cunosti curand!”.

badea

Silviu Sergiu anunta acum ca este posibil sa il dea in judecata pe Badea. „Mircea Badea imi doreste moartea si instiga in sensul asta! Eu asta am inteles din postarea lui. Cred ca e timpul ca o instanta sa stabileasca daca am inteles corect…”, a spus jurnalistul.

Acelasi Mircea Badea si-a aratat apoi revolta, dupa ce i-a urat lui Sergiu sa moara, revolta ca un ONG solicita intreruperea contractelor de publicitate cu Antena 3. Badea sustine ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a scoate ONG-urile in afara legii.

Screen Shot 2017-01-25 at 12.55.47

Asociatia Frontline Club Bucharest a dat publicitatii, marti, o scrisoare deschisa in care solicita directorilor de agentii de publicitate, media si PR sa intrerupa contractele de publicitate cu Antena 3, RTV si B1 TV ca urmare a „informatiilor false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica” transmise in seara de duminica, 22 ianuarie 2017.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: