Mircea Badea va face infarct. Cine este consilierul care a declansat criza, la sfatul caruia Tudose a declansat razboiul victorios impotriva lui Dragnea

politica

Surse politice citate de Romania TV sustin ca atacul lui Mihai Tudose la adresa lui Liviu Dragnea a fost declansat in urma sfatului unuia dintre consilierii premierului. Este vorba despre Felix Rache, fost realizator al unei emisiuni  la Antena 3.

Scenariul pare sa fie impartasit de analistul pro-PSD Bogdan Chirieac.

”Daca e adevarat, inseamna ca domnul Felix Rache este un consilier de prima mana. S-a declansat scandalul fulgerator iar in final a castigat Mihai Tudose, in sensul in care a obtinut ceea ce si-a dorit. In acest moment, da, puterea guvernamentala este la Palatul Victoria.

Sa vedem acum contraatacul lui Liviu Dragnea. Dragnea e un politician redutabil, nu degeaba se chinuie Sistemul sa-i inventeze dosare, pentru ca politic este greu de infrant.

Scandalul a pornit brusc. Pretextul a fost sondajul profesorului Pieleanu. Mergand mai departe, asta il umanizeaza pe Mihai Tudose, fiindca intelegem ca nu mai e omul Sistemului, ci consilierul sau l-a determinat sa atace fulgerator si sa castige. Rezulta ca nu e omul Sistemului, ceea ce ne bucura”, a precizat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Felix Rache este, sau mai degraba a fost, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mircea Badea. Cei doi au s-au afisat deseori impreuna in emisiunile postului Antena 3, unde se completau reciproc, si si-au facut si vacante impreuna. Rache a plecat de la Antena 3 la scurt timp dupa instalarea lui Tudose ca premier. Badea a devenit intre timp unul dintre cei mai duri critici ai lui Tudose, pe care il acuza ca este „securist”.

rache

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: