Mircea Badea si-a inghitit injuraturile inapoi. Un procuror din Brasov i-a facut plangere penala pentru instigare

news

Mircea Badea, realizator la Antena 3, anunta disperat ca trebuie sa mearga din nou la Politie dupa ce un procuror din Brasov i-a facut plangere penala pentru „instigare”. 

„Onorata instanta a decis ca trebuie sa ma duc sa dau miercuri cu subsemnatul la militie.  Justitia din Romania are treaba multa. A rezolvat cu pedofilii, cu violatorii, cu tot”, s-a plans Badea in emsiunea lui Mihai Gadea.

„Un procuror din Brasov mi-a facut o plangere penala. Asta e misto, cand procurorii fac plangeri penale, adica eu sunt de mult la next level. Deci, mi-a facut plangere penala ca am incitat. S-a clasat. A facut plangere impotriva solutiei de neincepere a urmaririi penale si o onorata instanta a zis ca nu s-au administrat probele”, a explicat Badea.

Badea a mai fost si in urma cu o luna la Politie in acelasi caz. Si acum o luna se plangea la Antena 3 ca trebuie sa dea explicatii.

„Eu intotdeauna am fost un mare admirator al oamenilor legii. Mereu m-am dus la Politie ca la biserica. M-am dus cu sentimentul ca voi fi ascultat si ajutat. In curand, ma voi duce, din nou, la Politie. A hotarat o onorata instanta pe care o sustin, la plangerea unui procuror pe care il sustin”, spunea Badea pe 16 februarie tot la „Sinteza Zilei”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: