Mircea Diaconu face alianta cu Coita si Ilan Laufer: „Ii indemn pe cat mai multi sa sprijine proiectul”

politica

Mircea Diaconu, fost candidat „independent” la alegerile prezidentiale anunta ca sustine partidul infiintat de Alex Coita si Ilan Laufer, Platforma Social Liberala.

Diaconu spune ca a fost cucerit de „proiectul” celor doi legat de paduri.

„M-au sunat, eram la tara, lucram la casa parinteasca. Apoi au trecut pe la mine, am discutat. Stiau de proiectul cu padurile din campania prezidentiala. Atunci am propus public o perioada de zece ani de regenerare a padurii, de tratament special. Si de acolo a pornit totul. Dupa am discutat, le-am spus ca pentru mine e prioritar. Ei s-au oferit sa ma ajute. Ii indemn pe cat mai multi sa sprijine proiectul”, a declarat Mircea Diaconu pentru DC News.

Mircea Diaconu a tinut apoi sa precizeze ca nu se inscrie in PSL.

„De ziua Unirii Principatelor Romane, am fost imbogatiti de viziunea unui OM, alaturi de care vom aduce o tara intreaga. Incepand de astazi (n.r. vineri, 24 ianuarie 2020), vom demara o ampla campanie la nivel national pentru a sustine proiectul lui Mircea Diaconu. Salvarea padurilor si eliminarea deseurilor din natura devin de astazi pilonii unei noi directii pe care ne-o asumam in cadrul primului proiect de tara al ultimilor 15 ani, Romania 10 in 10.

Cerem tuturor partidelor politice sa semneze acest Pact vital pentru tara”, a anuntat Ilan Laufer pe Facebook.

Comentarii: