Mircea Diaconu isi batjocoreste fostii colegi liberali: „PNL este o forma de ESUARE”

politica

Aflat marti la Bistrita, europarlamentarul independent Mircea Diaconu a lansat un atac dur la adresa fostilor colegi din PNL.

”PNL este o forma de esuare. Lumea politica in Romania alearga dupa un brand”, a declarat europarlamentarul.

Intrebat de jurnalisti daca mai tine legatura cu cei din PNL, Mircea Diaconu a raspuns: „Cu cine? Care PNL? Nu mi-e foarte clar, nu e nici lor foarte clar. Este o forma de esuare”.

„Nu vreau sa-mi fac nici prieteni, nici dusmani. Sunt independent si asa ma comport acum, insa toata lumea in Romania, lumea politica, a alergat dupa cate un brand. De regula oameni care s-au facut politicieni pe picior si pe puncte, ca asta a fost situatia. Le-a trebuit un brand. Intai au terminat un brand, s-a numit PNTCD. Toata lumea se transforma in ceva. Un mare partid s-a transformat in Partidul Social Democrat care da fapt e un brand de dinainte de razboi, Titel Petrescu.

Fuga dupa brandul PNL a inceput din 2004, chiar un pic mai devreme. Nu prea i-a iesit domnului Basescu, fiindca un Tariceanu si altii s-au opus. Ei, acum au pus mana pe brand. S-au bagat in pielea altuia si nu mai sunt aceiasi.

Sufar enorm pentru ca PNL a fost ceva in Romania si a contat enorm in Romania, poti sa zici tactici, conjuncturi politice, dar nu mai e. E un corp strain – si ma refer la niste oameni care au sustinut o guvernare groaznica – Basescu, Boc – s-au transformat in PNL si vorbesc in numele PNL. Eu, cel putin, simt ceva in nervi, in creier, pe piele, cand ii aud vorbind in numele PNL”, a spus Mircea Diaconu, citat de Gazeta de Bistrita.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: