Mircea Geoana, chemat la DNA. Vezi ce declaratii a facut

news

Senatorul Mircea Geoana s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, fiind citat intr-un dosar.

Senatorul Mircea Geoana a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), fiind citat pentru a fi audiat intr-un dosar. Mircea Geoana a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 13.50, fiind insotit de avocat.

Mircea Geoana a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca a fost chemat de procurori sa dea o declaratie intr-un dosar aflat in lucru, precizand ca nu poate sa spuna mai mult, pentru ca este o cauza aflata in faza de urmarire penala.

„Am dat curs unei invitatii a procurorilor de a da o declaratie intr-un dosar aflat in lucru. Fiind vorba de o cauza aflata in urmarire penala, asta este tot ce pot sa va spun”, a declarat Mircea Geoana, la iesirea de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), unde a stat aproape o ora.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca Mircea Geoana a fost citat pentru a da declaratii, in calitate de martor, in dosarul lui Marian Vanghelie.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este in arest preventiv din 14 martie, in dosarul in care este acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, unele fapte fiind savarsite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: