Mircea Geoana sugereaza ca romanii din diaspora l-ar fi determinat sa candideze la Presedintie: „Sunt tot mai aproape de momentul in care voi lua o decizie”

politica

Mircea Geoana, diaspora, convins, presedintie, candidatura

Aflat duminica la Botosani, cu prilejul lansarii celei mai recente carti a sa, „Batalia pentru viitorul Romaniei. Gandurile unui roman la varful NATO”, actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat ca este tot mai aproape de momentul in care va lua o decizie cu privire la eventuala sa revenire in politica romaneasca.

Un pensionar, care a declarat ca a fost coleg cu tatal secretarului general adjunct NATO, l-a intrebat duminica pe Mircea Geoana daca va candida la presedintia Romaniei, relateaza News.ro.

„Nu va ascund faptul ca, mergand prin tara, si vorbind cu diaspora romaneasca, atat de numeroasa si de importanta, intr-un fel ma incarc cu asteptarile, sperantele si grijile oamenilor. Dar stiti bine (…) ca am si obligatii profesionale, la NATO, si atata vreme cat sunt la la NATO nu o sa fac niciun anunt si niciun pas decisiv, pentru ca nu ar fi corect fata de organizatia pe care o reprezint si pe care o conduc la un nivel important.

Dar raspunsul meu sper sa fie un raspuns care sa va dea un pic de incredere, este acela ca (…) sunt tot mai aproape de momentul in care voi lua o decizie cu privire la revenirea mea eventuala in politica romaneasca”, a raspuns el.

La insistentele celui care a pus intrebarea, Geoana a spus: „Mai dati-mi un scurt ragaz si o sa va raspund la intrebare”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: