Mirel Curea, cercetat de Politie pentru „apologia infractiunii de vatamare corporala” in urma unei plangeri depusa de Malin Bot: „Va invat eu, baiat care am crescut in Gara de Nord, cum se procedeaza”

politica

Mirel Curea, invitat de casa al postului Antena 3, este cercetat de Politie pentru „apologia infractiunii de vatamare corporala”. Curea a amenintat public, intr-o emisiunea difuzata de EVZ, ca il bate pe Malin Bot de „se c…a pe el”.

Politia urmeaza sa inceapa cercetari in urma unei sesizari inaintata de Malin Bot.

„Voi depune o plangere penala pe numele numitului Mirel Curea, omul infractorului Dan Andronic, pentru instigarea la comiterea de infractiuni si apologia infractiunii de vatamare corporala.

Intr-o emisiune difizata live astazi, din redactia EVZ, Mirel Curea a instigat explicit la violente tinand un curs despre cum ar trebui sa ma bata pe mine lumea cand filmez.

Emisiunea a fost moderata de acoperitul Robert Turcescu si la avut ca invitat chiar pe infractorul Dan Andronic, condamnat cu suspendare in dosarul Ferma Baneasa”, a anuntat Malin Bot in luna august.

Iata ce a declarat Mirel Curea in emisiunea cu Robert Turcescu si Dan Andronic:

„Va invat eu, baiat care am crescut in Gara de Nord, cum sa rezolvati legal situatii de genul asta. Va invat eu ce sa faceti, cum se face cu idioti dintr-astia, care se provoaca elegant, ca sa faca ei primul gest de agresiune si dupa aia batuti mar, in legitima aparare. Asa se procedeaza.

Te duci zambind catre el – ca poate sa mai aiba si pe altii care filmeaza – si ii spui si ii faci niste chestii care sa n-apara pe filmare, care-l scot din minti pe respectivul, il enerveaza, te pocneste, esti in legitima aparare si il bati de se caca pe el. Asa se procedeaza”, a declarat Curea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: