news

Mirel Joaca-Bine a fost ucis in Italia in timp ce incerca sa jefuiasca un magazin. El era inarmat cu un pistol

Romanul Mirel Joaca-Bine, care ajunsese celebru in Romania in urma cu cativa ani din cauza numelui sau, a fost ucis in Italia in timp ce incerca sa jefuiasca un magazin. Romanul, in varsta de 36 de ani, a fost impuscat de proprietarul magazinului.

Potrivit publicatiei Il Messaggero, Mirel Joaca-Bine a murit, luni, 25 octombrie 2021, in localitatea Santopadre din Italia, in timpul unui jaf. Romanul a fost impuscat cu o arma de vanatoare chiar de proprietarul magazinului.

Mirel Joaca-Bine si alti doi complici au incercat sa jefuiasca o tutungerie situata in Piazza Marconi din localitatea Santopadre (provincia Frosinone).

Potrivit unei prime reconstituiri, Sandro Fiorelli (59 de ani), proprietarul tutungeriei, a inchis magazinul si a plecat de acasa alaturi de fiul sau. Cand s-a intors, barbatul ar fi surprins trei persoane pe proprietatea sa. Fiul sau a fost cel care a zgomote ciudate venind dinspre proprietate. Ulterior, barbatul a observat ca in interiorul casei se plimbau mai multe persoane care aveau fetele mascate.

Mirel Joaca-Bine era inarmat cu un pistol

Italianul, care mai fusese jefuit in trecut, a luat pusca de vanatoare cu gandul sa-i alunge pe hoti de pe proprietatea sa. La scurt timp s-a trezit fata in fata cu unul dintre intrusi. El le-a spus politistilor ca s-a speriat cand l-a vazut pe acesta cu un pistol in mana si cu bratul ridicat orizontal, moment in care a tras cu pusca.

Un singur glont l-a lovit pe romanul de 34 de ani, care s-ar fi tarat afara pentru a scapa, dar nu a reusit. Mirel s-a prabusit pe jos, de-a lungul aleii care iese din vila si duce la gradina. Rana i-a fost fatala tanarului. Ceilalti doi complici au rupt-o la fuga imediat si au parasit localitatea la volanul unui autoturism de culoare gri.

Carabinierii investigheaza cu atentie varianta italianului

Urmareste-ne si pe:
Mara Popescu

Share
Published by
Mara Popescu

Recent Posts

Evadare in Franta, trei gardieni au fost ucisi in timpul unui atac armat asupra dubei penitenciarului. Comando de infractori

Trei ofiteri de penitenciar francezi au fost ucisi si alti doi au fost raniti intr-un…

32 de minute ago

Rachete Patriot pentru Ucraina, Ciolacu nu mai recunoaste ce a spus acum doua zile

Premierul PSD Marcel Ciolacu si-a schimbat pozitia in legatura cu eventuala trimitere a uunui sistem…

2 ore ago

Norvegienii de la Equinor au preluat cota Gazprom pe piata europeana a gazelor naturale – Bloomberg

Compania norvegiana de petrol si gaze Equinor a devenit in mod discret un jucator important…

53 de minute ago

Fostul sef al serviciilor de informatii, Nikolai Patrusev, va ocupa pozitia de consilier al lui Putin

Fostul secretar al Consiliului de Securitate al Rusiei, destituit de Vladimir Putin, Nikolai Patrusev, va…

3 ore ago