Mirel Palada, inca un scandal: „A fost prins baut in trafic, a refuzat sa se supuna etilotestului”

news

Publicatia stiripesurse.ro, patronata de Iosif Buble, anunta ca sociologul Mirel Palada are dosar penal dupa ce a fost prins baut in trafic si a refuzat sa se supuna etilotestului. Palada este in razboi cu cu cuplul Iosif Buble-Marius Pieleanu, el ii acuza pe cei doi ca au trucat rezultatele exit-poll in detrimentul Gabrielei Firea.

Palada ar fi fost oprit de politistii din Capital, in trafic, si conform unor surse din Politie, acesta ”emana halena alcoolica”. La solicitarea agentilor de circulatie, Palada a refuzat sa se supuna etilotestului dar si recoltarea de probe biologice. Drept urmare, politistii i-au intocmit dosar penal pentru refuzul de a se supune testarii, anunta site-ul lui Buble.

Totodata, politistii i-au suspendat lui Mirel Palada permisul de conducere.

Senatorul USR Mihai Gotiu a anuntat, in luna mai, ca a primit comunicarea legata de inceperea procesului cu Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Palada l-a lovit in fata pe Gotiu, in timpul pauzei de publicitate a unei emisiuni la B1 TV.

„Miracol?! Va vine sa credeti? Dupa 2 (doi) ani si 8 (opt) luni, incepe, in sfarsit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat si lovit de fostul purtator de vorbe al unui Guvern PSD, in studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legata de inceperea procesului, astazi, 27 mai 2020… Da, au trecut doi ani si opt luni pana cand organele de cercetari penale, procurori si politisti, au reusit sa finalizeze ”marele” dosar de loviri. Sunt curios de cate ori au fost nevoiti sa vada si sa revada inregistrarile cu agresiunea, vazute de sute de mii si milioane de cetateni, ca le-au reluat toate televiziunile. As vrea sa stiu de cate ori au vorbit cu martorii si ce expertize de pixeli si megapixeli au facut de a fost nevoie de atata timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…”, a anuntat Mihai Gotiu.

Agresiunea a avut loc in seara zilei de 13 septembrie 2017, iar a doua zi, senatorul USR a mers la Sectia 1 de Politie din Bucuresti sa depuna plangere penala pentru ultraj impotriva lui Mirel Palada, acuzand ca sociologul l-a lovit in fata, in timpul pauzei de publicitate.

Potrivit certificatului medico-legal, vicepresedintele Senatului a suferit leziuni la nivelul buzei superioare si la nivelul gambei.

Mai mult despre:

Comentarii: