Mirel Palada regreta ca jandarmii n-au intervenit cu pumnii si bastoanele impotriva protestatarilor din Piata Victoriei, la fel ca in Catalonia

news

Mirel Palada a distribuit pe pagina sa de Facebook o postare a lui Bogdan Duca in care acesta isi manifesta regretul ca jandarmii nu au folosit forta impotriva protestatarilor din Bucuresti, la fel cum s-a intamplat in Spania.

„Daca jandarmii ar fi incercat sa disperseze manifestatiile ilegale ale tinerilor frumosi si liberi, care se desfasoara an de an din 2012 incoace, folosind doar jumatate din energia intrebuintata de jandarmeria spaniola, probabil Romania ar fi fost denuntata ca stat fascist, dictatura comunista, coborata cu 100 de pozitii in orice rating al democratiei.

Am fi avut ambasadori exprimandu-si solidaritatea cu manifestantii ilegali, am fi vazut o sesiune speciala a Parlamentului european (ah, am avut una)….. Daca in Spania prin ”stat de drept” se intelege aplicarea legii, in Romania prin ”stat de drept” se intelege doar ce rezulta din mofturile unor ong-uri si opiniile unor ambasadori…”, scrie Duca cu binecuvantarea lui Mirel Palada.

Screen Shot 2017-10-02 at 12.56.20

Bogdan Duca a mai catalogat protestele tinerilor din Bucuresti drept „golaneala cu ifose civice”.

Screen Shot 2017-10-02 at 13.00.33

Mirel Palada l-a agresat recent, violent, pe senatoul MIhai Gotiu in studioul unui post de televiziune. Dosarul se afla acum pe masa procurorilor.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: