Miruitoarea UNPR ameninta cu conflict CIVIL in cazul Antena 3: „Stiti ce e in jurul granitelor NATO”

politica

Senatorul UNPR  Ruxandra Jipa a declarat, miercuri, in plenul Senatului, ca evacuarea etelviziunilro trustului Intact ar putea crea un conflict „care se arata a fi foarte mare”, in conditiile unei situatii tensionate la granitele Romaniei.

Dacian Ciolos a fost convocat de presedintele Sebatului pentru a da explicatii in legatura cu decicia ANAF de evacuare a televiziunilor trustului Intact. „Decizia ANAF nu vizeaza activitatea jurnalistilor. Posturile tv nu isi pierd licentele, incetarea emisiei este intotdeauna apanajul CNA si nu s-a pus problema in acest sens. In ciuda afirmatiilor din aceste zile, televiziunile vor emite inclusiv luni din sediile in discutie, pentru simplul motiv ca suntem abia la inceputul unui proces legal de intrare in posesie si valorificare a unui bun al statului, care va putea sa mai dureze inca luni bune”, a spus prim-ministrul, miercuri, in plenul Senatului

Cu toate aceste explicatii, senatorii au tinut sa lanseze o multime de avertismente halucinante. Ruxandra Jipa, cea care l-a miruit pe Dan Sova in Senat, a avertizat chiar ca evacuarea Antena 3 ar putea declansa un razboi civil.

„Domnule prim-ministru, astazi ma faceti sa imi scada increderea in dvs., ati venit sa ne spuneti ca s-a respectat legea si ca aceste 5 televiziuni trebuie evacuate. Aveti la indemana toate instrumentele juridice si puteti sa ramaneti la fel de constant in atitudinea cu care ne-ati cucerit. Azi nu aveti aceeasi atitudine. Vreti sa pierdeti din credibilitate in fata noastra, a oamenilor? S-a facut un mare abuz.

.Aveti in subordine ANAF, dar puteti sa procedati in multe moduri prin care sa iesiti deasupra acestor moduri josnice. Puteti prin HG, OUG sa luati aceste sedii, le puteti da RA-APPS, aceste televiziuni pot sa plateasca chirie, pot sa ceara chiar sa le cumpere, s-au facut astfel de lucruri de multe ori. Nu va stricati imaginea, ati fost pana acum apeciat dincolo de limite.

Nu creati un conflict care se arata a fi foarte mare, nu cred ca aveti niciun interes, nici noi, nici tara, sa aruncam in aer niste valori in momente nepotrivite, stiti ce e in jurul granitelor NATO, ca sa nu spun mai mult„, a declarat Ruxandra Jipa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: