politica

Mirul n-o sa-l mai ajute. Se redeschide Dosarul Romgaz, Vosganian nu o sa mai aiba imunitate de data aceasta

Dosarul Romgaz va fi redeschis, avand in vedere ca un martor a venit cu noi declaratii. Anuntul apare in contextul in care Varujan Vosganian va ramane fara imunitate parlamentara.

„Tocmai au aparut elemente noi care impun redeschiderea anchetei Romgaz in cazul d-lui Vosganian. Varujean nu a mai prins loc pe liste, iar un martor din dosar a facut un supliment de declaratie!”, anunta Alex Costache, jurnalist la TVR specializat pe justitie.

Tocmai au aparut elemente noi care impun redeschiderea anchetei Romgaz in cazul d-lui Vosganian😅 Varujean nu a mai prins…

Posted by Alex Costache on Saturday, 24 October 2020

Varujan Vosganian, ramas in afara listelor parlamentare, a anuntat vineri ca nu mai candideaza la alegerile din 6 decembrie. „Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste”, se plange Vosganian.

„Am ales sa nu candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Simt ca lumea politica de azi nu mi se potriveste. Sau, ca sa pastrez proportiile, eu nu ma potrivesc lumii politice de azi”, a anuntat, vineri, Varujan Vosganian.

ALDE, formatiunea din care facea parte Vosganian, a fost inghita de Pro Romania. Calin Popescu Tariceanu si-a gasit astfel loc pe listele Pro Romania la Bucuresti, fiind primul pe lista pentru Senat.

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) a solicitat, in 2 februarie 2015, procurorului general al Romaniei sa ceara Senatului avizarea cererii de urmarire penala pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei in perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunitatii lui Vosganian.

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Pieleanu a iesit cu un nou sondaj: Piedone ar obtine 44% din voturile bucurestenilor. Cat are Cirstoiu

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, luni seara, un sondaj de opinie realizat de Avangarde din…

5 ore ago

Tudose, cap de lista, anunta ca PSD-PNL vor zdrobi tot la alegeri: „Vom castiga tara, vom avea peste 60% la europarlamentare”

Mihai Tudose, primul pe lista PSD-PNL la europarlamentare, a anuntat luni seara ca alianta va…

6 ore ago

Ambasadorul Rusiei in Polonia a refuzat sa se conformeze solicitarii MAE polonez, nu s-a prezentat cand a fost convocat pentru a da explicatii

Ministerul polonez de Externe a anuntat luni ca ambasadorul rus la Varsovia nu s-a prezentat…

9 ore ago

Teribilism: Un tanar din Resita a fost filmat cand trage cu un pistol mai multe focuri in aer. A ajuns in custodia Politiei

Un tanar in varsta de 20 de ani din Resita, a fost filmat cand tragea,…

9 ore ago