Categories: news

Miruna Pascu a primit doua lumanari, sa le aprinda pentru victimele fiului ei. Cum a reactionat mama lui Vlad Pascu – Video

Mama lui Vlad Pascu, Miruna Pascu, a primit marti doua lumanari din partea protestatarului. Marian Tivilic pentru a le aprinde in memoria celor doi tineri ucisi de masina fiului la 2 Mai.

„Fiind in postul Craciunului, apreciez foarte mult si in masura in care la un moment dat se va putea, cu siguranta ca o s-o fac”, a declarat Miruna Pascu pe holurile tribunalului.

Ea a refuzat sa comenteze in legatura cu faptele lui Vlad Pascu.

„Nu pot sa fac niciun fel de declaratii cu privire la dosar pentru ca nu este normal. Tragedia pe care o traiesc si durerea pe care o simt nu este un lucru care sa fie expus, dupa parerea mea, in spatiul public. Din cauza asta nici nu am facut niciun fel de declaratii cu privire la victime. Consider ca eu, daca as declara ceva, ar fi o impietate fata de parintii acelor copii”, a spus Miruna Pascu.

Ea a mai spus ca nu a vorbit cu parintii celor doi tineri ucisi.

„Nu. Eu nu am voie sa vorbesc nimic despre dosare. Este o interdictie din partea procurorilor. Consider ca aceste lucruri… de la inceput, am gresit, trebuiau lasate pe seama avocatilor”, a mentionat Miruna Pascu.

@valentynohotyahoo6Miruna Pascu, mama lui Pascu Vlad tanarul care a condus drogat si a omorat 2 tineri in statiunea 2 Mai.♬ sunet original – valentynohot@yahoo.com

Curtea de Apel Bucuresti a decis definitiv, la inceputul lunii noiembrie, ca Miruna Pascu, mama soferului de 19 ani care, aflat sub influenta drogurilor, a omorat doi tineri in localitatea 2 Mai, sa fie plasata in arest la domiciliu.

„Admite contestatia formulata de inculpata Miruna Pascu impotriva incheierii din data de 30 octombrie pronuntata de judecatorul de camera preliminara de la Tribunalul Bucuresti – Sectia I Penala. Desfiinteaza incheierea atacata si rejudecand: admite cererea inlocuirii masurii preventive cu masura arestului la domiciliu, formulate de inculpata Miruna Pascu. (…) Inlocuieste masura arestarii preventive a inculpatei Miruna Pascu cu masura preventiva a arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile, de la data de 9 noiembrie la 8 decembrie, inclusiv. Dispune punerea in libertate a inculpatei Miruna Pascu de sub puterea mandatului de arestare preventiva nr. 249/15.09.2023, daca nu este arestata sau detinuta in alta cauza. (…) Definitiva”, se arata in Minuta deciziei.

Miruna Pascu a fost trimisa in judecata de DIICOT, alaturi de fiul ei, Vlad Pascu, si fostul sot Claudiu Pascu.

Ea este acuzata ca ar fi santajat o fata, martora in dosarul in care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi amenintat-o pe prietena fiului sau ca va face publice informatii si imagini compromitatoare despre ea, daca va colabora cu procurorii.

In acelasi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum si trafic de droguri, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

2 ore ago

Inca o mazilire la Moscova, Putin l-a dat afara si pe ministrul adjunct al Apararii. Acesta este cel mai apropiat colaborator al fostului ministru, Serghei Soigu

Presedintele rus Vladimir Putin l-a demis pe ministrul adjunct al Apararii, Iuri Sadovenko. Acesta a…

O oră ago

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

4 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

6 ore ago