Miscare stupida a lui Dragnea de a se asigura de fidelitatea parlamentarilor PSD. Ce le-a cerut marti seara, in hotelul fratilor Negoita

politica

Sute de parlamentari si lideri PSD din teritoriu participa la o reuniune convocata de Liviu Dragnea, marti seara, la Rin Grand Hotel, locatie detinuta de fratii Negoita.

Este ultima intalnire a parlamentarilor PSD inainte de sedinta de miercuri a Parlamentului in care se va vota motiunea de cenzura. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Dragnea vrea sa ia semnaturi de la toti cei care vor vota la motiunea de cenzura. „Vrea sa se asigure 110% ca motiunea va trece”, a comentat realizatorul Radu Tudor.

Intrebat inainte de a intra in hotel, de jurnalisti, cum va fi votul de miercuri la motiunea de cenzura, presedintele PSD a spus: „Maine va fi un vot”.

Intrebat, in continuare, cum priveste acest vot, avand in vedere esecul negocierilor cu UDMR, Dragnea a aratat: „Majoritatea nu a fost facuta initial cu UDMR”.

La intrunirea care a inceput in jurul orei 18,00 s-au prezentat, printre altii, pe langa Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, Nicolae Badalau, Mihai Fifor, Adrian Tutuianu, Claudiu Manda, Gabriel Vlase, Georgian Pop, Liviu Pop, Nicolae Moga, Doina Pana, Marian Oprisan, Paul Stanescu, Marian Neacsu, Gabriel Paslaru, Serban Nicolae, Titus Corlatean, Marcel Ciolacu, Eugen Nicolicea, Oana Florea, Carmen Moldovan, Natalia Intotero, Cristian Dumitrescu, Steluta Cataniciu, Daniel Chitoiu.

Dintre ministrii demisionari din Cabinetul Grindeanu participa: Gratiela Gavrilescu, Mihai Tudose, Gabriel Les, Razvan Cuc, Ana Birchall, Serban Valeca, Marius Dunca, Rovana Plumb, Teodor Melescanu, Florian Bodog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiriĀ aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: